Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tony Cetinski je na Anteni Zagreb predstavio svoj novi singl ‘Opet si pobijedila’, za koji je rekao da je ‘inspiriran stvarnim događajima i emocijama’.


'Ne bih svirao kao predizvođač Madonni! Odan sam Shakiri pa bi iz lojalnosti prema njoj odbio Madonnu. Pjevao sam Shakiri slomljene noge, a ona mi je rekla 'What a man!' Kako da joj ne budem odan?', rekao je Tony Cetinski gostujući jutros na Anteni Zagreb. Slušatelji Jutarnjeg showa imali su priliku premijerno čuti novi singl 'Opet si pobijedila'.

Vezani članci Slika nije dostupna Zanima vas kako oni slave? Evo odgovora! Slika nije dostupna VIDEO Tony plus Arena jednako - spektakl!

Pjesma je već na prvo slušanje izazvala oduševljenje među prisutnima, a Tony je otkrio da je tajna uspjeha u odličnoj i provjerenoj ekipi suradnika. Uz Tonyjev odličan vokal na novoj pjesmi radili su Miro Buljan kao tekstopisac i Nikša Bratoš kao producent.

Barbaru je zanimalo je li pjesma inspirirana 'novijim događanjima' aludirajući na novinske napise o Tonyjevom razvodu od supruge. Tony je potvrdio da je pjesma utemeljena na stvarnim događajima i emocijama i našalio se, 'Neki moraju biti povrijeđeni da bi napisali pjesmu ali ja samo moram biti dobar s Mirom Buljanom'.

Novi album naš poznati pjevač najavio je za svibanj, 'Znam da to svi kažu za svoj novi album ali ovo će biti do 'ibera'. Minuli rad se isplati! Nema tog plakata ni dizajna koji vas može bolje ispromovirati od zadovoljnih fanova', rekao je Tony prilikom gostovanja na Anteni Zagreb.