Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U isto vrijeme kada će se u Areni Beograd igrati polufinale Eurospkog prvenstva u rukometu, riskantna utakmica Hrvatska – Srbija na drugom kraju u dvorani Amerikana Doma Omladine zasvirat će splitski TBF.


Na službenim internet stranicama Doma omladine, te na Facebook stranicama te institucije nema nikakvih naznaka da bi koncert mogao biti odgođen zbog eventualnih sigurnosnih problema. Dapače, uredno je oglašena prodaja ulaznica. Slično je i na stranici TBF-a na Facebooku, gdje obožavatelji ostavljaju pregršt dobrih želja da sve protekne kako treba.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Novi epidemiološki skok kod susjeda s više od 5400 novih slučajeva: ''Britanski soj djeluje brutalno'' Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska

Kako piše Dalmacija News dečki iz TBF-a ne žele se opterećivati eventualnim rizicima.

'Naravno da pratimo, ali ne želim se s tim opterećivat. Svirka je dogovorena ima tri miseca i sad šta je tu je. Dobro je da se ne igra nogomet' –poručio je Saša Antić iz Beograda.