Trijumfom Tomislava Bralića i klape Intrade sinoć je završen 52. Splitski festival!


Grand prix ovogodišnje glazbene manifestacije - Zlatni galeb, otišao je u ruke Tomislava Bralića i klape Intrade i to za pjesmu 'Zašto uvik pivan'.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija" Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

Razloga za veselje imala je i najsjajnija domaća zvijezda, Jelena Rozga, koja je osvojila Srebrenog galeba za pjesmu 'Solo igračica' i nagradu za najslušaniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala - hit 'Razmažena'.

Najveću prašinu na Prokurativama digla je Danijela Martinović, čiju su pjesmu 'Brodolom' mnogi proglasili kontroverznom.

>> Svojim izgledom zasjenila i same pobjednike!

Odlukom stručnog ocjenjivačkog suda prvo mjesto dobila je klapa Šufit, a drugo grupa Magazin, čija je pjevačica, osim pjesmom, pažnju plijenila i dubokim dekolteom.

Treća nagrada žirija pripala je glazbenoj divi Zorici Kondži, dok je najboljim debitantom proglašen sve popularniji Ivan Zak, kojeg tinejdžerice doslovno opsjedaju.

Sve pikanterije s ovog zabavnog festivala pogledajte u priloženom videu In magazina.