Noge gore, grudi dolje... ali ne od iste ljepotice. U pitanju su dvije zanosne plavuše koje su sinoć podigle ionako uzavrelu atmosferu u Cocomo Clubu!


Subota je bila događaj mjeseca na Zrću. Sinoć je u sklopu Hideout festivala nastupilo veliko glazbeno ime, dobitnik Grammyja - Skrillex, zbog kojeg je i 10.000 Engleza i ostalih stranaca preplavilo Novalju.

Vezani članci Slika nije dostupna Bez brige, bez grudnjaka - ljepotice na plesnom podiju Slika nije dostupna Špica je sezone - Atmosfera sve vatrenija!

Mnogi su se zagrijavali u novaljskom Cocomo Clubu na velikom partiju. Gosti su se zabavljali uz velik broj atraktivnih hostesa, sudjelovali u nagradnoj igri - slagali puzzle Madonne, a pobjednik je osvojio dvije karte s putnim troškovima za koncert Madonne u Beču 29.07.2012. DJ-i Saša Šoštarić i Robi Sliva, te četiri vatrene plesačice, animirali su goste, među kojima se našlo puno zgodnih djevojaka.

Posebne poglede mamila je "Pamela", koja je dodatno začinila večer, a njoj se posebno svidjela jedna od plesačica koju je rado pomilovala po guzi, a ova nju primila za grudi. Upravo su ove divne plavuše bile glavna atrakcija večeri!

Uzavrelu atmosferu iz Cocomo Cluba pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.