Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posjetitelji Dnevnik.hr-a danas su imali jedinstveni priliku uživo pratiti snimanje prve live reklame u Hrvatskoj.


Dio prve live reklame bila je i Extreme karting utrka u kojoj se okušala i voditeljica In Magazina Ana Stunić.

Vezani članci 5G će u obrazovanju donijeti neogrančene mogućnosti Otkrivamo kako će izgledati 5G škola budućnosti: Pametna učionica i virtualna stvarnost zauvijek mijenjaju način na koji učimo Mobitel, ilustracija Žena slomila kuk pa sat i pol ležala na hladnim pločicama: "To je prestrašno! Osjećali smo se bespomoćno, svi smo u šoku"

Ana je prvi put vozila karting te tako zabavila prisutne.

Hrvatski Telekom zajedno s partnerom Novom TV snimio je prvu LIVE televizijsku reklamu koja se izravno prenosila u televizijski program Nove TV.

Reklama će se koristiti za promociju 4G mobilnog interneta kojeg je Hrvatski Telekom prije desetak dana korisnicima ponudio prvi u Hrvatskoj.

Posjetitelji su se mogli prijaviti za karting, a pobjednik utrke osvojio je 10.000 kuna potrošačkoj kartici.
Prijenos prve live reklame se uživo osim na Novoj TV mogao pogledati i putem web streaminga na www.dnevnik.hr

>> Prva live reklama u Hrvatskoj!

'Iznimno mi je drago što upravo Hrvatski Telekom prvom live reklamom otvara novo poglavlje marketinških komunikacija, a koje je sada uvođenjem novih tehnologija omogućeno na hrvatskom tržištu. Nova 4G tehnologija omogućava prijenos velikih količina podatkovnog prometa u vrlo kratkom vremenu i prva live reklama demonstracija je upravo te tehnologije, istovremeno snimane, režirane i prenošene izravno putem odabranog medija', istaknula je Nikolina Jaković, direktorica Odjela marketinških komunikacija Hrvatskog Telekoma.

Ako se i vi želite okušati u vožnji kartingom Crno jaje vam daje čak 45% popusta za ovu avanturu.

A kako se Ana snašla u vožnji pogledajte u priloženom videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.