Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjesmom 'Raduje me, raduje' najavili su planove za travanj, a to su kruna svakog glazbenika – izlazak albuma i koncert!


U petak 20.4., Slavonia band na velikom koncertu u Boogaloo-u stat će pred zagrebačku publiku i predstaviti im novi album 'Zlatna polja', nazvan po istoimenoj pjesmi s albuma.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

Na koncertu se mogu očekivati razna iznenađenja, a kao posebnu gošću najavljujemo Indiru iz Colonije s kojom su Slavonia band otpjevali 'Gukni golube' i 'Varalico'.

>> Što je to u petak bilo u centru Zagreba?

Dan poslije Indira će im praviti društvo prilikom službene promocije albuma, a ovaj put, pridružit će im se i Boris Đurđević, autor svih pjesama na albumu.
Službena promocija albuma održat će se u Croatia Records dućanu u Bogovićevoj 5, u 11.30 sati povodom Dana prodavaonica ploča koji ove godine pada na subotu, 21.4.2012. gdje će Slavonia band neumorno potpisivati svaki primjerak 'Zlatnih polja' i družiti se s fanovima njihove glazbe, a možda i zapjevaju s Indirom.