Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zagreb napokon dolazi i – Sade! Koncert će biti održan 22. studenog u Areni, u sklopu njezine najnovije turneje koje ne održava onoliko često kao turneje drugih izvođača, tako da će njezin nastup biti prava privilegija.


Utoliko više što je Sade prije dvije godine ponovno, nakon gotovo desetogodišnje stanke, uspješno revitalizirala svoju karijeru, a nedavno je objavila i dvostruku "ultimativnu" kolekciju najjačih pjesama svoje karijere: "Smooth Operator", "Your Love Is King", "Love Is Stronger Than Pride", "No Ordinary Love", pa do najnovijih "Moon And The Sky", "Soldier Of Love" i "Still In Love With You".

Vezani članci I Andrej Plenković sudjelovat će u \'\'Vax Live\'\' koncertu porukom podrške Harry i Meghan, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Andrej Plenković i drugi. Svi oni gosti su na velikom koncertu u Los Angelesu... Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska

Ulaznice će biti u prodaji od srijede 29. lipnja, a podijeljene su u sljedeće kategorije: VIP-parter 540 kn, parter sredina 450 kn, parter 340 kn, donje tribine 400 kn, gornje tribine 300 kn i loža 720 kn. Broj ulaznica ograničen je na 12 tisuća. (Agencija VLM)