Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HNK 'Ivana pl. Zajca' i ove se godine uključio u program Riječkog karnevala te će karnevalski period obilježiti prigodnim predstavama.


Drama u stihovima Maskarada ruskog romantičara Mihaila Jurjeviča Ljermontova, posljednjeg pjesnika tzv. Zlatnog doba poezije, smatra se njegovim najzrelijim dramskim ostvarenjem.

>>NAGRAĐUJEMO NAJBOLJE KARNEVALSKE FOTOGRAFIJE! - Uključite se!

Djelo o opsesivnoj ljubomori u kojemu jedna izgubljena narukvica postaje epicentar svih događanja, spletki i tragičnih završetaka, isprepliće se oko likova kockara, dama, barunice, princa, činovnika, sobara i brojnih likova koje je teško okarakterizirati. Bal pod maskama služi kao krinka čovjeku i društvu koji je u stanju dobrano prikriti svoja brojna prijetvorna lica i presuditi jednoj sasvim nedužnoj ljubavi.

Također, zbog izrazito loše vremenske prognoze za ovaj vikend prema najavi Državnog hidrometeorološkog zavoda odgađaju se Maškarani auto-rally Pariz-Bakar i Izbor princa i princeze Tower Centra Rijeka.

Novi termin za Maškarani auto-rally Pariz-Bakar je u subotu 11.02. u 10:05 sati, dok se Izbor princa i princeze Tower Centra Rijeka održava u nedjelju 12.02. u 16:30 sati.