Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prepunom projekcijom na Tuškancu zatvoren Fantastic Zagreb Film Festival.


Veliko finale za kraj i neopisiva gužva sinoć na Tuškancu, više od 800 posjetitelja uživalo je u projekciji kultnog hita Johna Carpentera ONI ŽIVE na velikom platnu, kojim je u suradnji s Festivalom kreativnog oglašavanja SUDNJI DAN, zatvoren ovogodišnji Fantastic Zagreb Film Festival.

Vezani članci FZFF (Foto: PR) Posljednja četiri dana Fantastic Zagreb Film Festivala na dvije lokacije na Tuškancu nude spektakularne filmove! Fantastic Film Festival (Foto: Nikola Madunović) Nezaboravno otvaranje 9. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

U 8 festivalskih dana, 25 fantastičnih filmova koje su direktori programa odabrali iz žanrova trilera, SF-a, fantazije, horora i srodnih vrsta, prikazivalo se na 3 lokacije od kojih se najatraktivnijom pokazala upravo ljetna pozornica na Tuškancu koja je nakon 42 godine ponovo zasjala u pravom svjetlu! Organizatori su pozvali svoju vjernu publiku na drugi Fantastic, a kreativci iz Sudnjeg dana na 3. izdanje festivala 21. 12. u Zagrebu.

Među brojnim posjetiteljima bili su gosti festivala iz svijeta i regije, mnogi glumci, filmski umjetnici i kulturnjaci. Kubanska filmska zvijezda i mladi profesor koji sada živi u Madridu, Jazz Vila, koji je hitom JUAN I ŽIVI MRTVACI popunio ljetnu pozornicu Tuškanac rekao nam je ‘ Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo predstaviti našu crnu komediju ‘Juan i živi mrtvaci’ zagrebačkoj publici. Svi su jako dobro prihvatili film, smijali se, osjećao sam se kao kod kuće. Nadam se da će Festival i u budućnosti imati veliki uspjeh i volio bih se vratiti i održati jedan Masterclass!’.