Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čeka vas prava koncertne poslastica!


Glazbeno-scenski program 'Zvijezde pod zvijezdama' najavljuje svoj pretposljednji koncert ove sezone: Zoran Predin & Matija Dedić u subotu, 25. kolovoza s početkom u 21 sat, na čarobnoj lokaciji vrta hotela Grand Villa Argentina.

Vezani članci Napredak izgradnje Pelješkog mosta - 1 Na gradilištu Pelješkog mosta ima se što i vidjeti. Otkriveno i kad će na tehnički pregled Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) "Mislim da je to bacanje previše para": Što Dubrovčani kažu o koncertu Toma Jonesa koji je koštao više od 2 milijuna kuna?

Stoga, ne propustite koncert u kojem će vokalne i pjanističke snage udružiti poznati i vrsni glazbenici – kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić. Klavir i vokal, ogoljeni i intimni, neke su od prvih asocijacija na album ‘Tragovi u sjeti’ koji će se sasvim prigodno, predstaviti dubrovačkoj publici u intimnom ambijentu u jednom od ‘sanjarskih’ vrtova Grand Ville Argentine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.