Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rođene u New Jerseyu, odrasle u New Yorku, Destinee & Paris polako osvajaju cijeli svijet. Jedan od glavnih uzora im je Britney Spears, a sada su s njom na Femme Fatale turneji!


Destinee i Paris nisu obične tinejdžerice. Vrlo brzo su pokazale interes za glazbu, počevši svirati s tek navršenih 2 godine. Odrastajući, sviranjem glasovira i violine (kasnije i drugih instrumenata) te skladanjem su izgradile svoje pop temelje karakterističnim zvukom nazvanim 'slatka sestrinska harmonija'.

Vezani članci Slika nije dostupna Na pozornici s mamom! Slika nije dostupna Pop princeza u krizi?!

Sestre su počele nastupati gotovo čim su prohodale. 'Kada smo bile male, napravile bismo show bilo gdje', kaže Destinee s osmijehom. 'Nije bilo važno je li to plaža, obiteljsko okupljanje, ili na naš prozor kod kuće, uvijek smo sve zabavljale.'

Dvojac iz Los Angelesa stigao je puno dalje od svoje kuće i zabava na obiteljskim okupljanjima. Nedavno su nastupale kao prateći vokal u American Idolu (deseta sezona), a sad su na turneji s Britney Spears i promoviraju svoj novi album.

Prva ozbiljnija stvar za djevojke je bila američka grupa Clique Girlz koja je djelovala od 2004. do 2009. godine. Osim Destinee i Paris, u grupi su bile njihove prijateljice Ariel i Sara. Najveći uspjeh bio im je upoznavanje Backestreet Boysa nakon čega su ih oni pozvali kao predgrupu. U 2010. Destinee i Paris osnovale su vlastitu grupu jednostavno nazvanu Destinee & Paris.
Dio njihovih pjesama na albumu 'Hart of Mine' producirao je RedOne, Grammyem nagrađivani producent koji surađuje s velikim zvijezdama (Lady Gaga, Enrique Iglesias, Usher).

Britney Spears, trendseterica pop glazbe, koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta svojim ‘live’ nastupima, dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011. Britney će u zagrebačkoj Areni prirediti pravi spektakl te upotpuniti lepezu najvećih zvijezda koje su protutnjale našom metropolom. Spears nam priprema ekskluzivan show, a preslatke Destinee & Paris zagrijat će publiku svojim zaraznim I plesnim ritmovima.