Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oduvijek ste htjeli biti dio modne bajke koju vam iz sezone u sezonu pripremaju kreativci iz Cro A Porter-a? Sada je to moguće i putem interneta samo uz Dnevnik.hr!


Samo na portalu Dnevnik.hr moći ćete pratiti sve revije UŽIVO! Od četvrtka 20.10. do subote 22.10. pratite modni spektakl od 20h.

Ovosezonska Cro A Porter modna priča nastavlja oduševljavati modnu publiku u Hrvatskoj. Program revija pogledajte ovdje.

Vezani članci Slika nije dostupna Duge noge zauzele prve redove! Slika nije dostupna VIDEO Danijela zaziva pomoć s visina da zatrudni!

Za samu najavu snimljena je posebna modna HTC Cro A Porter kampanja, a modeli Helena Babić i Tamara Pernar zasjale su u kreacijama Linee Exclusive i pred foto objektiv Mladena Šarića.

'Od samih smo početaka u svojim kampanjama surađivali s djevojkama 'nove generacije' koje su vrlo brzo nakon toga postale svjetska lica! Sjetite se samo Kristine Šalinović koja je prvi puta na pistu zakoračila upravo na Cro A Porteru, a nakon toga pokorila modni svijet! Upravo to i jest smisao ideje Cro A Portera – uvijek najbolji, uvijek novi, uvijek ispred svih i uvijek najveći', rekao je Viktor Drago.