'Garden festival' predstavio je prvi val izvođača koji će nastupati ove godine, i to premijerno u Tisnom.


Prvo ime festivala, koje će izmamit uzdahe mnogih, je mladi čileanski DJ i producent Nicolas Jaar. Njegov album koji je oduševio kritiku i slušatelje 'Space is only noise' najavio je jedan novi mladi talenat koji je redefinirao techno žanr, a u isto vrijeme njegovi nastupi uživo su audio - vizualni spektakl.

Vezani članci Ružno pače - 10 Najbolja osveta: Vršnjaci su im se rugali zbog izgleda, a sad su prave zavodnice Šminka (Foto: izismile.com) - 16 Ne trebaju im aplikacije za potpunu promjenu izgleda, dovoljna im je šminka

Drugo veliko ime festivala je jedna od ikona elektroničke glazbene scene Kenny 'DOPE' Gonzalez. Glazbeni genije koji je četiri puta bio nominiran za Grammya svojim spojem različitih glazbenih žanrova kao što su house, hip-hop, jazz, funk, soul i mnogi drugi već više od dvadeset godina nastupa pred publikom kao samostalni umjetnik, ali isto i kao jedna polovica svjetskih glazbenih ikona 'Masters at work'.


>> 'Garden festival' ove godine u Tisnom!

Poznati su i izvođači koji će nastupati na brodu 'Argonaughty', a neki od njih su Futurediso, Get Deep, Faith, The Pool i mnogi drugi koji će zabavljati goste festivale dok budu krstarili Jadranu.

Ljubitelji kasno noćnih zabava u potpuno novom 'Barbarella' klubu moći će uživati u večerima koje će organizirati vodeći portal za elektronsku glazbu u Europi Resident advisor, legendarna radio emisija iz New Yorka Beats in space, a sam Kenny 'DOPE' Gonzalez imati će službenu rođendansku zabavu s posebnim glazbenim setom koji će trajati više od 6 sati.