A'MARIE store ovo ljeto otvoren je kao 'pop – up store' a svi Dubrovčani i njihovi gosti moći će ga posjetiti od 20.7 – 20.8.


A'MARIE brand stigao je u Grad Dubrovnik. Dizajnerica Anamarija Brkić svoju modnu priču ovo ljeto smjestila je i u jedan od najljepših gradova na svijetu, naš jadranski biser Dubrovnik.

Vezani članci Marin Mandić, djelatnik HE Dubrovnik Obitelj i prijatelji stradalih još čekaju odgovore: "Da je normalna situacija, petero ljudi je prije godinu dana trebalo završiti u zatvoru" Gari Capelli Građani bijesni zbog prijedloga ministra turizma: "Ne može meni nitko zabraniti što ću raditi sa svojom kućom, stanom ili štalom"

>> Mlada dizajnerica svojim kreativnim cipelama osvaja svijet

Kako po pitanju dizajna tako i po pitanju interijera i ovaj prostor odiše jednostavnošću i minimalizmom. Na ovaj način A'MARIE brand našao je svoje mjesto među dubrovačkim zidinama, kao bezvremenskim simbolom kulture, ljepote i umjetnosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.