Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ana Karić i Radko Polič kao 70-godišnji tinejdžeri u bijegu, glavne su zvijezde dugoočekivanog igranog prvijenaca Igora Mirkovića.


Noćni brodovi' ljubavna su priča o sedamdesetogodišnjim 'tinejdžerima' koji su pobjegli od kuće. Svim se preostalim snagama bore za romansu, za posljednju šansu da budu zaljubljeni. To je njihov zadnji ples, zadnja šansa, zadnja romansa, zadnji brod za Veneciju.

Vezani članci Latifa bint Muhamed Al Maktum (Foto: Screenshot) Je li oteta princeza konačno snimljena u javnosti? Objavljena slika na kojoj pozira ispred trgovačkog centra Mislav Bago Komentar Mislava Bage: "Nakon izricanja bilo koje pravomoćne presude domoljubi uglavnom svoj put u slobodu nalaze u BiH, gdje otkrivaju drugu domovinu"

Helena (Ana Karić) i Jakov (Radko Polič) upoznat će se u domu za umirovljenike. U mjestu gdje život završava. U trenutku kad se to od njih više ne očekuje, ljubavna iskra se rasplamsala i oni bježe iz tog sivog doma. Bježe u neregistriranom autu, skrivaju se od policije, sprijateljuju s motoristima, ukradaju se u hotel, kupuju kartu za brod... Ljubav još jednom dokazuje da granice ne postoje, pa ni one dobne.

'Ovo je priča o tome kako dušu nije moguće umiroviti, ovo je film o spašavanju sebe, to je bitka protiv svega što se u vama suši', izjavila je Ana Karić, koja ovaj film opisuje kao hrvatsku verziju 'Mostova okruga Madison'.
'Noćni Brodovi' u kino-distribuciju kreću ovog proljeća, no trailer tog ljubavnog filma dostupan je već danas