Ovogodišnje sedmodnevno glazbeno putovanje počinje pod motom 'Back to our roots'.


Ususret početku 6. po redu THE GARDEN Festivala i ove je godine održan THE GARDEN GET TOGETHER PARTY u Zagrebu. Na jučerašnjem THE GARDEN druženju uživali su brojni uzvanici. Zabava počinje od srijede 06. srpnja od 12:00 sati uz Tensnake, Crazy P, Phenomenal Handclap Band, Art department, Wolf & Lamb, Fila Brazillia, The Incarnations, Motor City Drum Ensamble i brojni drugi.

Vezani članci Slika nije dostupna Garden festival: Kad se dečki ljube i bućkaju u bazenu Slika nije dostupna The Garden Festival donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu

O međunarodnoj popularnosti zadarskog THE GARDEN festivala govori i činjenica kako su ulaznice za 'ploveće' zabave na brodu Argonaughty i klub Barbarella rasprodane, a za samu GARDEN Arenu gdje će na Somersby pozornici nastupati grupa CRAZY P ostalo je još malo karata. THE GARDEN u nekoliko navrata proglašen jednim od najboljih top turističkih i party svjetskih destinacija. Ugledni Daily Telegraph ga je uvrstio na svoj godišnji popis top ljetnih destinacija, Elle UK Travel ga je stavio na prvo mjesto ispred festivala kao što su Exit i Coachella, a najpoznatiji portal za klupsku glazbu Resident Advisor ističe da je THE GARDEN postao obavezna festivalska destinacija u Europi i da od 2006. godine mnogi festivali su nastali u jeku popularnosti Zadarskog festivala.