Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovogodišnji Fantastic Zagreb Film Festival svečano će otvoriti njemački film 'Blještavilo' Tima Fehlbauma, projekcijom na preuređenoj Ljetnoj pozornici Tuškanac.


'Grad aktivirao Ljetnu pozornicu Tuškanac i što će Fantastic Zagreb biti prvi festival koji će prodisati u toj fantastičnoj 'začaranoj' šumi. Ta lokacija je kao stvorena za Fantastic! Uz vrhunske filmove i cijelu drugu sezonu 'Igre prijestolja', našim gledateljima osigurali smo popuste u Fantastic Zoni, odlične tri diskusije o zombijima, sudnjem danu i ekranizaciji stripa, happy hour svaki dan i tulume nakon filmova u Fantastic Loungeu...

Vezani članci FZFF (Foto: PR) Posljednja četiri dana Fantastic Zagreb Film Festivala na dvije lokacije na Tuškancu nude spektakularne filmove! Fantastic Film Festival (Foto: Nikola Madunović) Nezaboravno otvaranje 9. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Nadamo se da će gledatelji uživati, tu i tamo se prestrašiti, pobjeći u svijet mašte i nakon osam festivalskih dana reći 'Hoćemo još', rekla je suosnivačica festivala Mirjana Mia Pećina.

>> Fantastična stvorenja otvorila festival!

I ove će godine FZ prikazati cijelu drugu sezonu fantasy spektakla ‘IGRA PRIJESTOLJA‘ u sklopu programa Noćni maraton, u subotu i nedjelju (30.6. i 1.7.) u kinu Europa, a ulaz na HBO Noćni maraton se ne naplaćuje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.