Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prodaju će biti pušteno 25.000 ulaznica. Najjeftinije su 315 kuna za stajanje i to kupljene prije 1.1. Kasnije cijene rastu, a najskuplja je karta 500 kn za sjedenje.


Kolovoz 2012. godine još se čini miljama daleko, ali ako znamo da je srijeda 29. kolovoza iduće godine rezervirana za dugoočekivani nastup Red Hot Chilli Peppersa pred hrvatskom publikom, isplati se čekati.

Vezani članci Pukla cijev u Selskoj - 7 Cijevi su iz doba Marije Terezije i Franje Josipa, pa nije čudno da se ovo događa: ''Oni samo krpaju, ovo je katastrofa'' Vatrogasci, ilustracija Užas u Zagrebu: Izgorio stan u Zapruđu, poginula jedna osoba - ''Sada sam beskućnik, a vatra je odnijela i život mog poznanika''

Nakon nedavne najave da RHCP u sklopu turneje u kojoj predstavljaju posljednji album "I'm With You" (napokon) neće zaobići Hrvatsku, određen je i datum nastupa, ali i cijene koje su, kao i njihova glazba, paprene.

Najjeftinija ulaznica kupljena do 31. prosinca iznosi 315 kuna za stajanje na zagrebačkom Hipodromu, dok je mjesto u hot pitu 405 kuna. Sjedenje ćete platit 495 kuna. Poslije Nove godine cijene dodatno rastu. Stajanje je 350 kuna, hot pit 450, a sjedenje 550 kuna.

U prodaju će biti pušteno 25.000 ulaznica, što bi moglo biti premalo ako se u obzir uzme da će Peppersi tijekom ljetnih open air nastupa najbliže biti u Pragu i Bukureštu.