Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb napokon ima pravu stand up scenu.


To smo imali prilike vidjeti i u srijedu 28.3. kada je u u klubu 'Cranberry' održana još jedna ' Komedija s nogu', a sve ste mogli izravno pratiti na Dnevnik.hr-u.

Vezani članci Brexit (Foto: Screenshot/YouTube) Ne razumijete koji se vrag događa s Brexitom? Komičari uspjeli pojednostavniti stvar Slika nije dostupna Komedija koja će vas oboriti s nogu

Scena je nastala nakon dosta godina napornog rada i entuzijazma. Čine je i stand up komičari (njih sada i preko 20) i  publika, koja se sada broji i u tisućama! Od sramežljivih početaka na savskoj splavi, došli su do današnjih svakodnevnih programskih večeri u više klubova u Zagrebu.

Svojim nesvakidašnjim prepričavanjem dogodovština zabavljali su vas Marko Petar Orešković, Tin Vodopivec, Dapach, Perica Jerković i mnogi drugi.
'Mi vas nećemo ‘nasmijati do suza’. Zbog nas vas od smijeha neće ‘zaboljeti stomak’ niti biste se ‘upiškili u gaće’. Nedajbože da bi vi kod nas u klubu od smijeha – umrli! Ono što možemo garantirati je da ćemo u jednoj večeri čuti stotinjak vaših smjehova, od hihota pa sve do onog gromoglasnog (ponekad popraćenog roktanjem… znamo mi, sve smo već čuli!) i da ćete na kraju na licu nositi osmijeh na putu kući!', rekla je vesela ekipa.
A kako je bilo pogledajte u priloženom videu.