Rujanfest je i službeno otvoren, a na radost mnogih obožavateljica na scenu je stigao i šarmantni pjevač!


Glavna zvijezda prvog dana je omiljeni pjevač Željko Joksimović. Prije njega nastupao je bend Teška industrija. Njihova nova pjevačica Lea Mijatović ugrijala je publiku s dobro poznatim hitovima koje su obradili na sebi svojstven način. 'U meni jesen je', 'Ti si mi u krvi'... i mnogi drugi hitovi u njihovoj 'žešćoj' verziji uveselili su publiku.

No kada je na scenu stupio Željko Joksimović, publika je ostala u transu! 'Dobro večer Zagreb', popularni pjevač je pozdravio svoju publiku koja zna sve njegove pjesme napamet. Uz najpozantije hitove poput 'Devojke', 'Ljubavi', 'Nije do mene' i mnogih durgih publika je sa Željkom gromoglasno pjevala.

'Zagreb i ja dišemo zajedno. Prekrasna ste publika i s veseljem se uvijek vraćam. Nastup na ovogodišnjem Rujanfestu ostat će mi dugo u sjećanju i veselim se ponovnom susretu', izjavio je Željko nakon nastupa.

Koncert kraljice estrade Jelene Rozge koji se trebao održati jučer i otvoriti Rujanfest, odgađa se za petak 21. rujna, kada će uz Jelenu Rozgu nastupiti i Maja Šuput, te Slavonija bend.

Raspored izvođača:

14. 09. – petak – TEŠKA INDUSTRIJA, ŽELJKO JOKSIMOVIĆ
15. 09. – subota – SLAVONSKE LOLE, MAGAZIN
16. 09. – nedjelja – IVAN ZAK, NEDA UKRADEN
17. 09. – ponedjeljak – GRUPA TEMPERA, MATE MIŠO KOVAČ
18. 09. – utorak - OPĆA OPASNOST, ZABRANJENO PUŠENJE
19. 09. – srijeda – CRVENA JABUKA, HALID BEŠLIĆ
20. 09. – četvrtak – MARIJAN BAN, NENO BELAN
21. 09. – petak – SLAVONIA BEND, MAJA ŠUPUT, JELENA ROZGA
22. 09. – subota – MLADEN GRDOVIĆ, JASMIN STAVROS
23. 09. – nedjelja – ZVONKO BOGDAN, JOLE

 

Za svih narednih deset dana Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi.

Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne.

Sve koncerte pratite UŽIVO samo na Dnevnik.hr-u.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook