'Resident Evil: Osveta' stiže 13.rujna u kina,a glavnu ulogu ovog filmskog hita tumači dobro znana junakinja Milla Jovovich.


Smrtonosnim T-virusom korporacija Umbrella nastavlja osvećivati Zemlju, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, Alica (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove, i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti.

Vezani članci Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Slavna 43-godišnja glumica pokazala kako izgleda u trećoj trudnoći s 26 kilograma viška Martina Vrbos (Foto: Instagram) Riječka pjevačica otkrila ime koje je odlučila dati svojoj djevojčici: "Čekali smo da je vidimo"

Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja ganjati odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je nekada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo...

Continental Film daruje čitatelje Dnevnik.hr –a s 5 x 2 ulaznice za Cineplexx kina, a trebate odgovoriti na pitanje 'Što vam je najzanimljivije kod kultnog lika Alice koju u serijalu Resident Evil tumaci prelijepa Milla Jovovich?'.Odgovore zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona) šaljite na natjecaj@novatv.hr do utorka 18.09. a najkreativnije darujemo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook