Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Komedija s nogu postaje sve popularnija i kod nas! Želite li vidjeti koliko su smiješni naši komičari? Osvoji karte i provjeri!


Odlična atmosfera je zagarantirana, no kako ne bi ostali bez svog mjesta, pobrinite se da dođete na vrijeme. Svaki tjedan se održava 'Komedija s nogu', srijedom i četvrtkom s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Vezani članci Slika nije dostupna CRNA STATISTIKA Žive od zbijanja šala, a pate od depresije! Slika nije dostupna LAŽNA Kolinda Grabar Kitarović ljude nasmijavala do suza

Možete osvojiti po dvije besplatne ulaznice po večeri u zagrebačkom Cranberry Baru. Zašto baš vi trebate dobiti karte za komični show, pošaljite nam na mail adresu natjecaj@novatv.hr. Tko prvi, njegovo!!

Ako ne znate što vas očekuje, provjerite kako je bilo na prošlov večeri smjeha na našem portalu. Tada smo njihov nastup prenosili uživo.

>> Ovakvo nešto još niste čuli

Nastupaju: 

Srijeda, 4.travnja u 20, 30

JADRANKO GLAVAČEVIĆ u srijedu izlazi pred publiku sa svojim drugim nastupom pod imenom 'Valjda ja znam najbolje!?', a KOZA obnavlja svoju introspekciju koju je imenovao 'Pedofil i ja'. Pod voditeljskom palicom PEDJE BAJOVIĆA, u goste će doći još i Karlo Šmid i Denis Džejson.

Četvrtak, 5. travnja u 20, 30

DOMAGOJ PINTARIĆ će, kao početkom prošlog mjeseca objasniti što misli pod 'Sve moje frustracije', a ANDRIJA MARIO GOLUBIĆ će još jednom reći 'Sjećam se'.

Voditelj večeri je ZVONKO KOŽIĆ, a u goste dolaze Zvonimir Mintas i Tomislav Vuk.