Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa Mračni predmet želja, inoa novi singl i nosi spot u kojem je ugostila glumicu Anu Majhenić.


Nakon prošlogodišnje pjesme 'Jer odlaziš' grupa Mračni predmet želja, sastavljena od naših poznatih javnih osoba iz svijeta kulture i medija, objavljuje novi singl 'On se pravi da me ne zna' na kojoj je redatelj Ognjen Sviličić debitirao kao autor.

>> 2Cellos imaju novi spot

Vezani članci CAMBI i TBF CAMBI. i TBF spojili nemoguće: pogledajte spot za pjesmu "Bambina mia" u kojem se i Dino Rađa ponovno našao - na klupi! Aklea Neon Talentirana domaća glazbenica objavila intiman spot s Kanara: "Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim"

Ovoga puta radi se o autorskoj pjesmi benda, vedroj i poletnoj pjesmi u najboljoj tradiciji novoga vala za suvremeno doba koju je producirao Arsen Oremović, a svojim glasom bitno obilježila glumica Ana Majhenić. Osim Ane Majhenić na pjesmi „On se pravi da me ne zna“ sudjelovali su: Goran Gubić-Hans – solo gitara, Borivoj Radaković – ritam gitara, Damir Smiljanić-Smiley – bas i akustična gitara i Arsen Oremović – bubnjevi.

'Ognjen je napisao sjajnu stvar. Proljetni, ljubavno- nostalgični hommage novom valu. Uživam ju pjevati. Nadam se da bude se plesalo, pilo, ljubilo, rastajalo i opet sastajalo uz nju, u parkiću, na klupi, neka nova 'kulušić' generacija', rekla je Ana koju smo nedavno gledali u fiolmu 7Sex7.