Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavonia band, koji tamburaškoj glazbi daje sasvim drugu dimenziju te jedan od naših najslušanijih i koncertno najaktivnijih sastava, ima novi singl te najavljuju zagrebački koncert!


Pjesmom 'Raduje me, raduje' Slavonia band najavljuju veliki koncert u Zagrebu te skorašnji izlazak dugoočekivanog albuma.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 1 Rock prodrmao Pariz: Pet tisuća ljudi na koncertu sudjelovalo u velikom eksperimentu Kiss Legendarna grupa Kiss stiže u Zagreb prvi put nakon gotovo 50 godina karijere

Koncert će se održati u klubu Boogaloo, u petak 20. travnja 2012. godine, a s obzirom na interes već sada se očekuje rasprodana dvorana. Slavonia band, osim svakodnevnih koncerata, marljivo rade na novom albumu, koji bi trebao biti objavljen u vrijeme oko koncerta.

Da su Slavonia band jedan od najslušanijih i najposjećenijih sastava u Hrvatskoj govori i činjenica da su njihove pjesme jedne od slušanijih na YouTube kanalu.

Evo zanimljivih brojaka: pjesma 'Zlatna polja' pregledana je više od milijun puta, 'Ej, lutkice' ima gotovo 900.000 pregleda, 'Još jedna dan bez nje' je premašio brojku od 750.000 pregleda a posljednja, 'Malena', 350 tisuća puta.

Kad se pogleda šire, i sveukupni pregledi pjesama koji premašuju brojku od 5 milijuna pogleda, Slavonia banda se zasigurno mogu svrstati u popularnije izvođače ovih prostora. Kad se uzme u obzir da su medijski minimalno zanimljivi i da se njihov uspjeh svodi isključivo na njihove pjesme i obožavatelje, vjerujemo da ćete se složiti kako su ove brojke uistinu iznimne.

Od osnivanja pa sve do danas, Slavonia bend se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza njih je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u.