Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokrenuta je još jedna hvalevrijedna akcija.


'Sunčana strana dlana' je glazbeno-filmski projekt u organizaciji Medijske tvornice i Udruge za Sindrom Down Zagreb čija je svrha educirati, informirati te senzibilizirati javnost o sindromu Down, predrasudama, preprekama i poteškoćama s kojima se svakodnevno susreću obitelji čiji član je dijete/osoba sa sindromom Down.

Vezani članci Provjereno: Prijetnje i ucjene radnicima Hrvatskih šuma - 6 Odustanite od tužbi ili nema sirovine za rad! Zbog okršaja s Hrvatskim šumama mnogi su već dobili otkaze, stotine strepe: "Noću se budim i mislim da možda nije istina. Ali nažalost je" Radovi u Općini Jelsa - 5 Jedna priča u sezoni, a potpuno drugačija izvan nje: Kako izgleda život u jednoj od posjećenijih ljetnih destinacija

Pjesma 'Sunčana strana dlana'Teške industrije himna je projekta Sunčana strana dlana, a pjevačica banda, Lea Mijatović ujedno je i glasnogovornica kampanje za prava osoba sa sindromom Down. Otvoren je i humanitarni broj za prikupljanje sredstava za rad udruge Sindrom Down Zagreb.

Projekt se sastoji od dva događaja koja će se održati u ponedjeljak 19.3.2012. u kazalištu Kerempuh.

U 17 sati održati će se svečana projekcija filma 'Can't Bring Us Down' redatelja Danijela Tipure i Valerije Novak, a film ima namjeru educirati javnost i osigurati temeljno ljudsko pravo na normalan život i uključenost u širu društvenu zajednicu. U 20 sati održati će se i koncert Sunčana strana dlana, a kompletan prihod od ulaznica ići će za financiranje rada udruge za Sindrom Down Zagreb koja brine o 120 štićenika. Na koncertu će nastupiti brojni hrvatski glazbenici: Colonia, Luka Nižetić, Natali Dizdar, Teška industrije, Sane, Aerodrom, Ivana Kindl i Sandi.

Pozivom na 060 92 00 možete pomoći i vi postati sunčana strana dlana!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju