Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovog ljeta u Pulu dolazi trenutno najpopularniji Brazilski pjevač, koji je već zagrijao srca svojih obožavatelja diljem svijeta


Michel Telo će u organizaciji  agencije Koncert Studio iz Zagreba nastupat u legendarnoj pulskoj Areni u Puli, 17. kolovoza 2012 na spektakularnom koncertu ljeta, kojeg ne smijete propustiti! 'Nossa, nossa, Ai se eu te pego ...“ tekst je jedne od najprepoznatljivijih pjesama koja se može čuti na svim radio postajama i koja je već postala prava himna.

Vezani članci Slika nije dostupna Stjepan o nastupu: Bila je totalna ludnica!' Slika nije dostupna Massimo: Arena je koncert mog života, želimo napraviti spektakl!

Brazilskome pjevaču uspjelo je to o čemu mnogi samo sanjaju: više od 400 milijuna hitova na YouTube, više od milijuna pratioca na Twitteru, 3 milijuna prijatelja na Facebooku i najprodavaniji album u Brazilu. On je u ovom trenutku najtraženiji i najpopularniji Brazilski pjevač!

>> Nije vam dosta ovog hita? U ovoj verziji traje nevjerojatnih 10 sati!

Michel Telo rođen je u Madianieri na jugu Brazila, a odrastao je u Campu Grande, Mato Grosso de Sul, gdje je već sa rosnih 12 godina započeo svoju glazbenu karieru tijekom koje je objavio već 9 albuma i 11 DVD-ova. U drugoj polovici 2011. godine uspio mu je veliki iskorak na svjetsku glazbenu scenu sa hitom Ai, Se Eu Te Pego. Pjesma je postala hit na svim brazilskim radijskim postajama u svijetu, a u svijet su je zapravo ponijeli nogometaši Christiano Ronaldo iz Španjolskog Real Madrida i Neymar iz Brazilskog Santosa, koji su željeli da njihovi navijači na ovu pjesmu plešu posebnu koreografiju. Od tog trenutka dalje 'Ai, Se Eu Te Pego' počela je osvajati svijet.

Michel Teló trenutno je na koncertnoj turneji po Brazilu, Južnoj Americi i Europi, a zaustavit će se i u Hrvatskoj. U pulskoj Areni obožavateljima će, osim svog najvećeg hita, predstaviti i balade sa svog najnovijeg DVD-a Michel Na Balada: Humilde Residência, Coincidência i Eu Te Amo e Open Bar, koji također imajo puno hitova na kanalu YouTube. Sve što Michelovi obožavatelji mogu očekivati u pulskoj Areni jesu nezaboravan koncert i vrući brazilski ritmovi.

Ulaznice potražite na Eventim.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.