Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pula je jedan od hrvatskih gradova koji i ove godine aktivno uključio u obilježavanje kulturne manifestacije „Noć muzeja“ koja se održava u petak, 27. siječnja od 18 sati do jedan ujutro.


U bogatom programu koji su pulski muzeji priredili za svoje posjetitelje izdvaja se besplatni koncert grupe Nola u podzemlju Amfiteatra u Areni s početkom u 19.15 sati.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Pokušaj ubojstva u Puli: Talijan oštrim predmetom napao i ozlijedio sunarodnjaka Uhićena šestorica muškaraca u Puli - 3 Pala šestorka u Puli: Policija kod skupine nasilnika pronašla veliku količinu oružja, sumnjiči ih se za dva premlaćivanja

Nola će se ovom prigodom predstaviti u akustičnoj 'Nola piano' varijanti, jer je jedinstveni prostor amfiteatra najprikladniji za potpuno uživanje u čistom spoju glasa i klavira.

Poklonike ove pulske grupe zasigurno će obradovati vijest kako je ovaj koncert i svojevrsna najava jednog novog smjera u glazbenom razvoju grupe Nola. 'Nola piano' predstavit će obrade najljepših Nolinih pjesama u akustičnoj varijanti - glas i klavir donijet će spoj bezvremenskih pjesama i duha dvoje ljudi koji vole i uvijek nanovo oživljavaju glazbu koja ih inspirira.