Kada bi htjeli utjeloviti fantaziju bezvremenske glamurozne žene onda bi to svakako bila Lada Redstar.


Zvijezda zavodljive burleske i 'Hot Pin Up from the Cold' kako se još voli predstavljati, svojim je senzualnim točkama i izgledom hollywoodske zvijezde zagrijala atmosferu u klubovima europskih glavnih gradova kao i turnejom po Japanu i Kini.

Vezani članci Pomorska policija, ilustracija Tragedija na Hvaru: Iz vode izvukli tijelo, utvrđuje se identitet Slika nije dostupna Evo što je zapalilo Hvar!

Njezini elegantni pokreti tijela u stanju su reinterpretirati balkanski striptiz, talijansku ljubavnu dramu iz '40-tih, podsjetiti na ljepotu Brigitte Bardot i odati nam istočnoeuropsku karizmu koja izvire ispod njene odanosti modernoj pin-up kulturi.

Lada nije samo zvijezda burleske, ona je i pin-up model kako u modnom tako i u reklamnom svijetu, snimila je svoje dvije pjesme, njena slika je obišla svjetske muzeje, a o njoj i njenoj umjetnosti je napisana i knjiga.

Nakon što su se u proteklih mjesec dana u ekskluzivnom klubu Pink Champagne u centru Hvara izmjenjivali nastupi najboljih europskih umjetnica Crazy Paris Cabareta, te su ovacijama ispraćene Talijanka Honey Lulu i Nijemica Bella Donna, vrijeme je da Lada Redstar svojim šarmantnim pokretima, prekrasnim tijelom i elegancijom magične nimfe u potpunosti začara Hvar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.