Ne propustite priliku poslušati najbolje domaće izvođače na jednom mjestu, u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta 2012.!


Kalendarski se ljeto već i bliži kraju, ali ne i odlična zabava koju možete pronaći na najboljim koncertima. Tako će biti i na ovogodišnjem Rujanfestu 2012. koji traje punih deset dana, od 13.09. pa sve do 23.09.2012. Ogranizator se, kao i svake godine, pobrinuo ponuditi najbolje od najboljeg, krenuvši od iznimno bogate ugostiteljske i gastronomske ponude, bogatog zabavnog i naposlijetku glazbenog programa!

>> Rujanfest 'protjeran' s Bundeka!

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Rozga: Napokon sve zasluge idu samo meni! Slika nije dostupna Rozga i Samardžić obaraju rekorde

Kada je u pitanju program ovogodišnjeg Rujanfesta, Glavna kuća rezervirana je za najbolju atmosferu koja će vladati punih deset dana. Ne propustite jedinstvenu priliku na jednome mjestu poslušati i vidjeti najbolje izvođače Hit Recordsa koji će svojim najvećim hitovima zabavljati mnogobrojnu publiku na Rujanfestu.

>> 'Zagrepčani i ja se volimo'

Čast da otvori Rujanfest 2012. u četvrtak, 13.09. imati će neponovljiva Jelena Rozga, koja u zadnje vrijeme nema vremena za odmor, već se druži sa svojom publikom na svojim koncertima. Atmosfera će biti i više nego uzavrela, kako to i obično bude na koncertima Jelene Rozge.

>> Stiže i Joksimović na Rujanfest!

A na veliku radost nježnijeg spola u petak 14.09. na glavnoj pozornici zapjevat će Željko Joksimović, koji će, ne sumnjamo, sve prisutne žene baciti u delirij.
Svojim hitovima hitovima publiku će svojim hitovima osim Jelene Rozge i Željka Joksimovića zapaliti i:
 

15.09. subota, grupa Magazin
16.09. petak, Neda Ukraden
19.09. srijeda, Halid Bešlić
21.09. petak, Maja Šuput
23.09. nedjelja, Jole, Zvonko Bogdan
Ne propustite biti dio nezaboravnog desetodnevnog Rujanfesta!