Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva vodeća europska medija posvećena audiovizualnoj industriji, Screen International i Cineuropa najavili su Motovun Film Festival s posebnim naglaskom na finaliste nagrade Bauer!


Screen International je multimedijalno izdanje posvećeno filmu, koje u aktualnom obliku postoji od 1976. godine i dostupno je u 70 zemalja svijeta, a od 2001. godine ima i dnevno on-line izdanje Screendaily.com. Upravo je potonji najavio 14. izdanje motovunskog festivala pod naslovom 'Motovun film festival announces lineup and Bauer Award nominees'.

Vezani članci PR Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe PR Hrvatski umjetnici na ACCAC Culture 2.0 festivalu u Finskoj

ScreenDaily posebno ističe konkurenciju za nagradu Bauer, a čiji su finalisti ove godine filmovi 'Majka asflata' Dalibora Matanića, 'Otac' Vlade Škarafa i 'Tilva Roš' Nikole Ležaića.

Nagrada Bauer zaintrigirala je i Cineuropu, prvi europski portal posvećen audiovizualnoj industriji, a koji na četiri jezika svakodnevno filmske profesionalce informira o svim važnijim događanjima u struci.

Pod naslovom 'Motovun announces main competition, Bauer nominees', Cineuropa osim finalista nagrade Bauer navodi i ključne naslove glavnog Motovunskog programa.

14. Motovun Film festival održat će se od 25. do 29. srpnja, a na programu mu je više od 90 filmova u sedam programskih selekcija te prva regionalna 3D projekcija na otvorenom. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju