Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

''Ojoj, ojoj, dobro bi sila jedna votka-tekila, na eks, na eks, nova 2-3 promila''


Ovo je refren najnovijeg hita Tončija Huljića i Madre Badesse pod nazivom ''Delirium tremens''.

Vezani članci Tonči Huljić Huljić želi pokrenuti akciju za obnovu zagrebačke katedrale: ''Ona je narušena i zaslužuje spot'' Slika nije dostupna Ćelav i tetoviran: Tonči Huljić promijenio je imidž, i to zbog posebnog razloga

''Ovo je odlična pjesma. Čim ju je Tonči odsvirao ja sam rekao da je to jedna bomba, koja će pomest diskoteke i koja će pomest eter i koja će, ja se nadam, bit prepoznata sa strane nekih ljudi vani. Pjeva o tipu kakvih ima puno u gradu, koji sjede za šankom, ganjaju šankerice, nekad popiju trisku, haha. Sve kako ide, sve kako treba'', rekao je Petar Grašo.

>> Tko ima domaći ljetni hit? Glasaj za svog favorita!

Svaka nova pjesma Madre Badesse predstavlja i mali performans i za Huljića i za Grašu, koji uživaju radeći na ovom projektu.

Grašo je ovom prilikom komentirao pjesmu 'Brodolom', koju je za predstojeći Splitski festival napisao svojoj Danijeli, a koja je podigla veliku medijsku prašinu.

''Nije to bila nikakva namjera, ja sam napisao jednu šaljivu pjesmu o brodiću. Nisam u životu vidio manji brod koji je digao veće valove, haha. Dobro, nema veze, pitali su me je li to autobiografska, ja sam rekao da je, a što ću reći, haha. Nije, moj brodić je dovoljan za dvoje, haha.'', zaključio je Grašo.

Što su sve Grašo i Huljić rekli u kameru In magazina doznajte iz priloženog videa.