Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačkoj pjevačici na pozornici Hypo centra pridružit će se Mario Petreković, Bolesna braća, Đani Stipaničev i sestra Ivana Husar Mlinac.


Ovo Valentinovo svi zaljubljeni moći će u Zagrebu slaviti na nekoliko koncerata domaćih glazbenih zvijezda, ali jedan od romantičnijih zasigurno će biti onaj Marije Husar Rimac u Hypo centru nazvan 'Ljubavna priča'.

Vezani članci Slika nije dostupna Pjevačica otkrila kakve planove ima za Valentinovo! Slika nije dostupna 'Kuća za ptice': Poslušajte novi singl Marije Husar!

Kao i lani, Marija će zapjevati najljepše ljubavne pjesme sa svog repertoara, ali i obrade hitova grupe Divas te najdraže strane balade u vlastitu aranžmanu. Gosti će, osim u romantičnoj atmosferi, nježnim stihovima i vrhunskom vokalu 36-godišnje pjevačice, uživati i u posebno izabranom meniju za Dan zaljubljenih i ljubavnim napicima uz okrugle stolove.

Marijin nastup pratit će gosti koji će joj se pridružiti na pozornici. Uz nezaobilaznu sestru Ivanu Husar Mlinac, s glazbenicom će zapjevati i Mario Petreković, hip-hop dvojac Bolesna braća, Đani Stipaničev, a petog gosta čuva kao iznenađenje. (VLM)