Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kazalište Mala scena pozvana je s predstavom 'Baukač' na najpoznatiji azijski festival kazališta za mladu publiku KIJIMUNA FESTA koji se od 28. srpnja do 5. Kolovoza ove godine održava po deveti puta na Okinawi, u Japanu.


'Baukač' je predstava o strahu za djecu od 4 godine na više redatelja Ivice Šimića i dramaturga Ivora Martinića. Praizvedena je u ožujku 2008. godine, a otada je odigrana preko 90 puta.

Vezani članci Klizišta u Japanu VIDEO Najmanje troje poginulih i više od 100 nestalih u klizištima u Japanu Obilne kiše pokrenule klizišta u Japanu 20 osoba nestalo nakon što su obilne kiše pokrenule klizišta u Japanu

U predstavi igraju Ana Majhenić i Dražen Čuček, glazbu je skladao je Alen Kraljić, kostimografkinja je Mirjana Zagorec, scenografkinja Dinka Jeričević, pokret je osmislila Larisa Navojec, a producirala Vitomira Lončar.

>> Prepoznajete li zvijezdu najgledanije hrvatske serije?

Unutar Kijimuna festa ove se godine po prvi puta u povijesti ASSITEJ Internationala, svjetske mreže kazališta za mladu publiku u koju je učlanjeno 85 zemalja, održava 1. Međunarodni ASSITEJ susret u čijem radu sudjeluju predstavnici 30 zemalja. U sklopu susreta održava se i sastanak Izvršnog odbora ove najveće asocijacije kazališta za mladu publiku na svijetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.