Skoro ni jedan Super Bowl ne može proći bez skandala ili nečijih ispada, pa tako ni ovaj...


Pjevačica M.I.A., koja je u poluvremenu Super Bowla nastupila s Madonnom i Nicki Minaj na pozornici, pokazala je publici srednji prst.

Ne radi se, naravno, o incidentu razmjera onog s Janet Jackson prije osam godina, kad je Janet ispala bradavica tijekom nastupa s Justinom Timberlakeom. No, mlada M.I.A. je svojim pokazivanjem srednjeg prsta ipak malo prekoračila granicu dopuštenog. Ili nije? To ćemo tek vidjeti po reakcijama.

Madonna oduševila svojim nastupom!

Vezani članci Madonna Kraljica popa razbjesnila javnost komentarima pa otkrila da je imala koronavirus i sada je imuna Slika nije dostupna Bogati još bogatiji: Glazbena revolucija koja je okupila svjetska imena

Super Bowl tradicionalno je u Americi sportski događaj godine koji prate milijuni Amerikanaca, a cijena sekunde reklama koje se emitiraju tijekom prijenosa utakmice kreću se u vrtoglavim milijunskim iznosima.U poluvremenu ovog sportskog spektakla, na kojem su New York Giantsi osvojili svoj drugi Super Bowl u posljednje četiri godine pobjedom 21-17 nad New England Patriotsima, nastupila je pop diva Madonna s mnogim gostima pjevačima i plesačima, te se time svrstala u red pjevačkih zvijezda koje su imale čast uveličati Super Bowl.

Više o natjecateljskom dijelu Super Bowla pročitajte na GOL.HR-u..

Na nogometnom stadionu u Indianapolisu kraljica popa izvela je dvanaestominutni 'miks' svojih hitova uključujući novi singl 'Give Me All Your Luvin' te 'Vogue', 'Like a Prayer' i 'Music'.

Spektakularni nastup počela je pjesmom 'Vogue', a Madonna je na pozornicu došla odjevena poput moderne gladijatorice. Nastavila je s 'Music', a zatim joj je pridružio LMFAO s kojim je otpjevala njihov duet 'Sexy and I Know It'. Glazbeni show završio je pjesmom 'Like a Prayer' koju je 53-godišnja pjevačica izvela s Cee Lo Greenom.

A u zanosu svog nastupa Madonna je skoro završila na podu. Amatersku snimku na kojoj se vidi kako je pjevačica zateturala donosimo u videu niže.


Ove godine nacionalnu himnu je otpjevala country pjevačica Kelly Clarkson, zajedno s dječjim zborom. Nije bilo nikakvih pogrešaka u izvođenju, za razliku od prošlogodišnjeg nastupa Christine Aguilere, tako da će oko 110 milijuna ljudi koji su u nedjelju gledali Super Bowl vjerojatno biti zadovoljni. No, ne sumnjamo kako će se u tom mnoštvu naći i hrpa nezadovoljnika.