Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa Nova TV pokrenula je prvi hrvatski filmski kanal na Internetu na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi! OYO Cinema je najjednostavniji način gledanja filmova na Internetu i nudi pregršt zabave uz minimalan angažman sa strane korisnika.


OYO Cinema predstavlja idealnu kombinaciju televizijskog načina gledanja filmova pri čemu gledatelj ne treba tražiti sadržaj koji želi gledati, a dobiva prednost Interneta te u svakom trenutku može naslov koji se prikazuje na kanalu pogledati pojedinačno.

>> Družite se s najpopularnijim parom Larinog izbora!

Vezani članci Slika nije dostupna Kazne za lažne GRATIS proizvode do 100.000 kuna Slika nije dostupna 'Robocop' stiže u kina - imamo dobitnike za OYO Night!

Uz OYO Cinema gledanje filmova je jednostavno, dok istovremeno ne treba brinuti ukoliko se propustio početak filma ili se trenutno želi pogledati film koji se prikazuje u neko drugo vrijeme. Za pristup na OYO Cinema gledatelji trebaju aktivirati pretplatu na servis OYO, a zatim jednostavno kliknuti na OYO Cinema ikonu u izborniku i uživati u filmovima.Servis OYO nudi i posebnu ljetnu ponudu, stoga korisnici uz aktivaciju mjesec dana pretplate dobivaju dodatnih mjesec dana pretplate gratis. Prijavom korisnici mogu bez ograničenja uživati u omiljenim filmovima i serijama poput novih sezona humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' ili nove serije 'Polja nade' prije njihovog emitiranja na TV-u.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.