Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncertom 'Njegove arije- Volim Vas sve', koji će se odžati sutra, 21.siječnja u 20 sati u dvorani Makedonske opere i baleta u Skopju, obilježit će se rođendan Toše Proeskog.


Tošine pjesme izvest će poznati operni pjevači iz regije, Vesna Ginovska-Ilkova, Blagoja Naceski, George Cuckovski, Alenka Gotar iz Slovenije, Sandra Bagarić iz Hrvatske, Kaneva Edelina iz Bugarske.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 1 Rock prodrmao Pariz: Pet tisuća ljudi na koncertu sudjelovalo u velikom eksperimentu Slika nije dostupna Suze i pjesme za Tošu Proeskog

Na pozornici uz operne pjevače naći će se i orkestar Makedonske opere i baleta koji broji stotinjak glazbenika, sve pod ravnanjem palice maestra Sashe Nikolovskog-Gjumara.

Cijeli program koncerta koncipiran je tako da se pjesme makedosnkog slavuja izvedu sa novim aranžmanima okestra. Humanitarnog je karaktera, a cijena ulaznice je 20 eura.

Sutra poslijepodne biti će otvorenje 'Feudalne kule Marije Terezije', gdje je malena kapelica u kojoj će obožavatelji Toše Proeskog imati prilike zapaliti svijeću.