Oni su splitsko-zagrebačka rap skupina koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!


Dječaci pripremaju svoj najveći koncert u karijeri – onaj u petak 15.06. na splitskim Bačvicama, gdje nastupaju u ljetnom kinu Bačvice!

>> Dječaci i seks na jednu noć!

Vezani članci Zlatko Josip Grgić (Foto: PR) Zlatko Josip Grgić priprema veliki koncert u Beču, a kolege iz svijeta ne prestaju s pohvalama Saša Matić (Foto: PR) Saša Matić: ''Kad nisam na pozornici i pred svojom publikom, opuštam se uz Olivera i Kemala Montena''

Veseli trojac će svoje fanove zabavljati s hitovima kao što su Lovrinac, Narodna, Zgb, Dalmacija i mnogim drugima, tako svi vi koji ne možete biti na splitskim Bačvicama, budite uz Dnevnik.hr!

U kratkom vremenskom roku trojica prijatelja - Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo - postala su prepoznatljiva pod jednim imenom. Iz dana u dan 'Dječaci' imaju sve više pratitelja na Facebooku, a njihovi spotovi se komentiraju i iznova gledaju na Youtubeu. Njihova nedavno izdana dva singla, 'Lovrinac' i 'Dalmacija' imaju već preko milijun klikova! Drugi album 'Istina' u prvoj se nakladi rasprodao u svega dva dana.

Dječaci poklanjaju posjetiteljima Dnevnik.hr 3x2 ulaznice, samo trebate napisati u 140 znakova svoj najbolji/najgori odmor u Dalmaciji te svoje odgovore šaljite na natjecaj@novatv.hr! Karte ćete moći pokupiti na ulazu na koncert, sretno!

 


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.