'Pjesma je sve samo ne normalna', ističe mladi splitski glazbenik za svoj najnoviji singl 'Jugo' koji ujedno službeno najavljuje njegov četvrti studijski album čiji je izlazak najavljen za sredinu svibnja.


S 'Jugom', Luka nas uvodi u novi album pod imenom 'Kad zasvira...' na kojem će se naći 11 pjesama uključujući već poznate naslove 'Život curi', 'Kad zasvira orkestar' i 'Tamo gdje me srce vuče'.

Vezani članci Slika nije dostupna Tina Vukov se vraća na scenu s novim singlom i spotom '666' Slika nije dostupna Tony Cetinski ima novi singl!

'Album je pun ekstremnih emocija, od brutalnih balada do 'užarenih' songova od kojih nitko neće moći sjediti mirno', već je ranije isticao Luka prilikom najave svog najnovijeg dugosvirajućeg uratka. Nakon balade već po prokušanom receptu, bez imalo razmišljanja, za naredni ljetni period Luka nam servira dinamičnu, plesnu i energičnu pjesmu u kojoj dominira kombinacija dalmatinskog i ska zvuka - s jedne strane imamo izražajne ritmične brass elemente, a s druge mandolinu i klapsku dionicu što u finalu daje prilično zanimljivu i neuobičajenu zvučnu sliku.

'Ovu pjesmu bih mogao nazvati 'južnjački soundtrack' budući je njezin aranžman vrlo slikovit i kolažan, odmiče od neke standardne hrvatske pop produkcije i definitivno je bliži mom senzibilitetu'- objašnjava Luka. Uskoro se planira i snimanje video spota u maniri Fellinijevskih filmova.