Kao i svake jeseni, i ovu će u Zagrebu obilježiti već tradicionalni Rujanfest.


Bogat glazbeni program sastavljen od pop, rock i etno koncerata otvara kraljica estrade Jelena Rozga. Od 13. do 23. rujna  posjetitelje očekuju brojni koncerti, gastroprezentacije, ali i drugi zabavni i edukativni sadržaji.

Vezani članci Tomislav Tomašević Tomašević: ''Raspustili smo Nadzorni odbor ZET-a i imenovali novi, do kraja tjedna ide javni natječaj za novog direktora'' Zgrade u Zagrebu nakon potresa Nakon popisa stanovništva Zagrepčanima slijedi - još jedan popis: U planu je još od 2014., no potresi su ga konačno ubrzali

Jelena Rozga posljednjih mjeseci nastupa diljem Jadranske obale i veseli se promociji novog hita 'Dobitna kombinacija' na ovogodišnjem Rujanfestu.

'Nastupi u Zagrebu za mene su uvijek posebni. Zagrepčani i ja se jednostavno volimo, a Rujanfest je mjesto vrhunske zabave tako da se iznimno veselim mom prvom jesenskom koncertu u Zagrebu', izjavila je Jelena Rozga najavivši svoj nastup na samom otvorenju Rujanfesta.

Ovogodišnji zagrebački Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, a produkcija događanja pristiže u brojnim velikim tegljačima. Očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300 000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj.

Bogata gastroponuda uključuje Vukovarsku, Dalmatinsku, Istarsku, Sarajevsku i brojne druge kuće, koje uz gastro, nude i više od 70 vrsta piva. Zagreb s manifestacijom Rujanfest staje uz bok drugim europskim gradovima sa sličnim manifestacijama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.