Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je službeno predstavljena pjesma i projekt jednog od najvećih humanitarnih projekata ovog ljeta - Anđeli bez krila pod, predstavljamo Vam spot za istoimenu pjesmu.


Humanitarna akcija koja je pod motom Šibenska srca za našu dicu svoj vrhunac doseći će 3. lipnja kada će na stadionu Šubićevac u Šibeniku nastupiti najpoznatija imena estrade. Tekst i glazbu za refren napisao je Josip Jadrijević dok se za ostatak glazbe i aranžman pobrinuo Luka Cvetić.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta" Anđeli pred zatvaranjem: Traže pomoć - 4 Udruzi koja brine o djeci s poteškoćama u razvoju prijeti zatvaranje: Država im poslala dva dezinficijensa i paketić maski

Luka i pjeva u pjesmi zajedno sa Mariom Matić, klapom Kanela i Ivicom Sikirićem Ićom. Udruga žena sv Antun, pikado club Z i Crosound i ovog puta pokazali su veliko srce. Pogledajte spot!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.