Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je službeno predstavljena pjesma i projekt jednog od najvećih humanitarnih projekata ovog ljeta - Anđeli bez krila pod, predstavljamo Vam spot za istoimenu pjesmu.


Humanitarna akcija koja je pod motom Šibenska srca za našu dicu svoj vrhunac doseći će 3. lipnja kada će na stadionu Šubićevac u Šibeniku nastupiti najpoznatija imena estrade. Tekst i glazbu za refren napisao je Josip Jadrijević dok se za ostatak glazbe i aranžman pobrinuo Luka Cvetić.

Vezani članci Rebecca Black Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci Slika nije dostupna Nova teza katoličkog angelologa: Anđeli postoje, ali...

Luka i pjeva u pjesmi zajedno sa Mariom Matić, klapom Kanela i Ivicom Sikirićem Ićom. Udruga žena sv Antun, pikado club Z i Crosound i ovog puta pokazali su veliko srce. Pogledajte spot!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.