Ove subote Grill boss Marin Rendić imat će prilike impresionirati najveće gurmane svojim jelima!


Svojim gostima i gledateljima pokazat će kako napraviti nevjerojatne delicije, a najveće iznenađenje bit će demonstracija leđenja sladoleda s tekućim dušikom!

Vezani članci Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Stanovnici Banovine uskoro bi mogli ostati bez toplih obroka, vrijedni kuhari ostali bez potpore: "Više nemamo uvjete za rad" Volonteri u Petrinji - 1 Volonteri neumorno pripremaju obroke za građane na području Banovine, splitski kuhari prikupili skoro 100 tisuća kuha za pomoć

Gledatelji će saznati kako napraviti hladnu juhu od rajčice i bosiljka te mariniranu janjetinu i teleća prsa. Osim toga chef Rendić će svojim gostima napraviti i neobičan desert koji se sastoji od paprene kruške i sladoleda od mente. Kako kvalitetno marinirati janjeće kotlete, koji sastojci idu u marinadu za teletinu te koje se sve male trikove primijeniti tijekom pripreme ukusne juhe od rajčice, idealne za vruće ljetne dane, spremno će s gledateljima podijeliti Marin Rendić.

Grill boss će objasniti kako kvalitetno pripremiti jelo te savjetovati kako u mesnici izabrati najbolje i najkvalitetnije meso za roštilj. Saznat ćemo kako napraviti paprenu krušku, a ono što će cijelom današnjem jelu dati cool notu bit će sladoled od mente i vanilije na tekućem dušiku. Tekući dušik je na minus 196 stupnjeva stoga će Chef savjetovati: 'Ovo nikako nemojte pokušavati kod kuće.' Kao alternativu Rendić će predložiti da se sladoled ostavi na ledu 5-6 sati te na taj način dobro zamrzne.

Pripremite se za pravi gurmanski doživljaj!

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju