Dvorac i marina na otoku Šolti ugostili su brojne inozemne goste i ljubitelje morskih ljepotica. Ana Rucner i ovoga je puta sve oborila s nogu!


Jednostavno nazvan Renedezvous, po prvi puta održan je
događaj koji svojim klijentima pruža nezaboravno iskustvo na jednom od najljepših hrvatskih otoka i na čak tri bajkovite lokacije. 150 gostiju i 30 Sunseeker jahti od 14 do 40 metara usidrilo se u novoj, modernoj marini Martinis‐Marchi koja je smještena uz povijesni dvorac.

Vezani članci Zid: Nove, strože mjere Stožera - 1 Sve o novim strožim mjerama: Što se mijenja kako bi se spasila turistička sezona Nacionalni stožer na presici Božinović upozorio: "Cijeli Jadran pleše na granici između narančaste i crvene." Capak komentirao i hoćemo li se morati cijepiti trećom dozom

U ambijentu okruženom blistavim, tirkiznim morem i maslinicima dvorac je na ovoj lokaciji od 18. stoljeća, a tek 2001. godine započelo je temeljito obnavljanje dvorca i marine koja može primiti 50 jahti do 40 metara, a uz nju se nalaze i amfiteatar s prekrasnim parkom, hotelom i restoranom.

>> Jahta s bazenom i helidromom: Abramovič opet na Jadranu!

Domaćica ekskluzivnog Rendezvous white partyja bila je Vlatka Pokos, publiku je zabavljala Ana Rucner, a na bazenu dvorca održan je i večernji show uz najljepše hrvatske manekenke Vedranu Linardić, Tinu Katanić, Lorenu Kovač i mnoge druge. Vrhunac večeri svakako je bio vatreni nastup Ane Rucner koja je zajedno s manekenkama izašla u kupaćem kostimu, izvela 'Lambadu' i sve oborila s nogu.

Luksuznu marinu razgledajte u galeriji!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.