Nakon šest uspješnih godina festival koji je probio led za mnoge druge glazbene festivale na našoj obali seli se iz Petrčana u Tisno.


'Garden Tisno' se seli na neotkriveni muzički raj koji točno ocrtava principe festivala i spaja odmor sa jedinstvenim glazbenim iskustvom.

Vezani članci Ružno pače - 10 Najbolja osveta: Vršnjaci su im se rugali zbog izgleda, a sad su prave zavodnice Šminka (Foto: izismile.com) - 16 Ne trebaju im aplikacije za potpunu promjenu izgleda, dovoljna im je šminka

'Zbilja osjećamo da smo našli novi dom koji je ono što smo zamislili i sa prvom lokacijom, ali smo evoluirali od naših početaka. Nova lokacija nam omogućava da iskoristimo sve što smo naučili kroz ovih zadnjih par godina.Garden Tisno ima svoje vlastito malo selo, na kojem se nalazi 80 apartmana kapaciteta za 300 ljudi, kao i također 30 Indian Shikar šatora sa električnim ventilatorima, rasvjetom, pravim krevetima, gardarobom i trijemom', izjavio je Nick Colgan, jedan od osnivača festivala.

Najveće promjene se odnose na klub 'Barbarellas' koji će sada biti dostupan svim gostima festivala i opet će biti domačin svjetski poznatim promotorima klupske glazbe, na kompletno novoj lokaciji koja se nalazi na otvorenom sa punom većim kapacitetom nego dosad.