Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski DJ dvojac Freemasons postao je pravi ljubimac hrvatske publike.


Freemasons gostuju u Umagu na prostoru ATP Dance Arene 12. srpnja nakon 23.00 sata. 23. ATP Croatia Open, koji se u Umagu održava od 5. do 15. srpnja, svim posjetiteljima svake večeri turnira predstavlja nezaboravno glazbeno putovanje, a upravo će Freemasonsi kao jedni od vodećih DJ-a današnjice u istarsku noć donijeti dašak razvikanih svjetskih party destinacija i klubova.

Vezani članci Slika nije dostupna Počinje Umagination! Slika nije dostupna 'Hrvatska publika je najbolja na svijetu!'

Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr., a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju.

Ulaz na nastup Freemasonsa na prostoru ATP Dance Arene je besplatan za sve posjetitelje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.