Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dražen Zečić raspjevao prepunu pulsku Arenu. Zeko je tri sata uveseljavao svoju publiku iz cijele Istre, Rijeke i Dalmacije.


I mladi i stari, i mame i bebe, uživali su u koncertu, a scenski efekti upotpunili su dojam istinskog spektakla. Veselica u pulskoj Areni potrajala je dugo u noć… Dražen Zečić je publiku podigao na noge svojim brojnim hitovima, a posebno iznenađenje bila je poklon-torta na 15 katova, koja je iza scene razrezana na 1200 kriški i podijeljena djeci u publici. Koncert bio humanitarne naravi, a čisti prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Caritasu Porečko-pulske biskupije.

Vezani članci U Arenu stigli prvi pacijenti - 1 Prva smrt u Areni. Objasnili je li muškarac preminuo od korone ili s koronom: ''To je bila iznimka'' Medicinski radnici u Areni Zagreb - 2 Prvi pacijenti stigli u Arenu: "Srednje su životne dobi, imaju lakše kliničke slike koje zahtijevaju daljnje liječenje"

'Mislim da je koncert bio veličanstven i ja sam mu pristupio punog srca i ljubavi! To je moja vjerna istarska publika prepoznala i pjevala je gotovo sve pjesme samnom uglas! Zahvaljujem svima koji su pomogli u organizaciji i održavanju ovog velikog koncerta, koji je zasigurno kruna moje karijere, a ujedno i promocija mog novog albuma 'Crni kralj i bijela dama', Zečić je izjavio nakon koncerta.