Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetska glazbena legenda Zucchero 18. lipnja 2011. gostuje u pulskoj Areni u sklopu turneje 'Chocabeck World Tour 2011.'


Ulaznice možete osvojiti na našem portalu sudjelovanjem u nagradnoj igri. Pošaljite mail na natjecaj@novatv.hr. Napišite zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznicu. U mailu ostavite i svoje kontakt podatke.

Vezani članci Slika nije dostupna Zucchero se opet nije proslavio - koncert u polupraznoj Spaladium Areni Slika nije dostupna Zucchero nastupio pred 3 tisuće fanova

Nakon nekoliko godina, koliko je prošlo od njegovog posljednjeg koncerta, hrvatska će publika imati prilike čuti najnovije skladbe s istoimenog albuma objavljenog prošle godine, a kojeg kritičari već sada nazivaju njegovim najboljim ostvarenjem.
'Ovo je album o mojim korijenima. Tu su elementi života i emocija, jedna epizoda obične nedjelje u selu iz kojeg potičem', izjavio je Zucchero o svom albumu.
Pulski koncert uz nove hitove talijanske legende obilovat će i hitovima kojima se Zucchero upisao u svjetsku glazbenu povijest poput njegovog najvećeg hita 'Senza una donna'.
Ulaznice za ljetni spektakl Zucchera u prodaji su u sustavu EVENTIM-a, ili putem interneta na adresi www.eventim.hr po cijeni od 250 kuna.

 

DOBITNICI:

MARIO VUJIĆ
MARKO LULIĆ
PETAR MANEV
SNJEŽANA SAVIĆ
ANTE GLAVURDIĆ