Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Showbizz vam poklanja dvije karte za koncert Jelene Rozge u klubu Roko & Akademija.


Otkako je osvojila Hrvatsku napunivši do posljednjeg mjesta Spaladium Arenu i zagrebačku Cibonu, Jelena Rozga ne prestaje uveseljavati svoje obožavatelje koncertima u regiji.

Vezani članci Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista - 1 VIDEO Građani se okupili na mjestu nesreće u Zagrebu i palili svijeće: "Neki plaču, emotivno je" Očevid teške prometne nesreće na Zagrebačkoj aveniji - 1 Detalji nesreće u Zagrebu: Sudjelovao i auto, mladić koji je vozio motocikl imao je 24 godine. Otkriven i identitet biciklista

Iako su joj Zagrepčani pokazali veliku naklonost na nedavnom koncertu u Ciboni, za koncertom u petak, 3. lipnja u zagrebačkom Roko & Akademija klubu ponovno vlada veliki interes čime se potvrđuje činjenica kako se publika jednostavno ne može zasititi Rozgine pjesme i stiha.

A Showbizz za dotični koncert dijeli dvije karte, vi sve što morate učiniti je poslati nam naslov trenutačno najvećeg hita Jelene Rozge zajedno s vašim osobnim podacima na naš email natjecaj@novatv.hr. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 3. lipnja, na dan koncerta.

DOBITNICA JE:

Ivana Laštro