Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo idealno sunčano i toplo vrijeme jednostavno vas mami da izađete van, a uz mnoga događanja u gradu Zagrebu


Four ladies (Maja Vučić, Branka Delić i Ivana Radovniković) pozivaju vas ove subota 05. svibnja u 11 sati na koncert na zagrebačkom Cvjetnom trgu povodom obilježavanja Europskog Tjedna.

Vezani članci MERRY X-MASS CD Snimili su božićni album koji je prodan u 100 tisuća primjeraka, a evo gdje su danas finalisti "Story Super Nove" Slika nije dostupna Četiri dive oduševile koncertom u Zagrebu!

Projekt Four ladies zaživio je krajem godine, kada su Ivana Kindl, Maja Vučić, Branka Delić i Ivana Radovniković snimile zajedničku božićnu pjesmu i isto tako snimile i popratni spot. Nakon toga djevojke su krenule pod tim imenom na zajedničku turneju, koja se nastavlja i dalje. Već ovu subotu, možete im se pridružiti na njihovom koncertu, ali samo ovoga puta uz malu iznimku. Naime, na koncertu se neće pridružiti Ivana Kindl, jer s obzirom na nominaciju za Porin u kategoriji za Najbolju žensku vokalnu izvedbu, taj dan radi spomenutih obaveza bit će u Opatiji.

Four ladies pjevaju na europskim jezicima

Upravo ovim koncertom Four ladies obilježavaju Europski Tjedan, a po prvi puta moći će te čuti kako to Ivana, Maja i Branka, pjevaju na talijanskom, njemačkom, češkom i drugim euroskim jezicima...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.