Četiri dive, predvođene našom Ninom Badrić, održale su sinoć humanitarni koncert u sklopu kampanje 'Moj je život moja pjesma' u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.


'Moj je život moja pjesma' naziv je kampanje u sklopu koje je hrvatska pjevačka diva Nina Badrić održala veliki humanitarni koncert u suradnji s udrugom 'Sve za Nju'.

Vezani članci Koncert u Danskoj - 4 VIDEO Više od 50.000 ljudi na stadionu u Danskoj nakon godinu i pol: "Je**no ste nam nedostajali" Slika nije dostupna VIDEO: Nina Badrić i Bernard Krasnić ponovo zajedno?

Na koncertu je bio nazočan i naš predsjednik, Ivo Josipović, zajedno sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.
Koncert za borbu protiv raka dojke i grlića maternice je otvorila i organizatorica akcije, Nina Badrić, koja je zahvalila predsjedniku Josipoviću, ali ponajviše ženama koje boluju od raka jer su one uistinu 'prave zvijezde'.

Nakon Nine, na pozornici su se pojavile i pjevačke dive Karolina Gočeva, Maya Sar i Aleksandra Radović koje su oduševile publiku svojim divnim vokalnim sposobnostima.

Sa ovim koncertom nastavlja se sjajna glazbena i iznad svega humana suradnja četiri glazbenice iz regije koja je započela u Sarajevu prošle godine, a sredstva koja su sinoć prikupljena biti će donirana za liječenje karcinoma.