Uskoro vas čeka prava ljetna poslastica!


Natali Dizdar i klapa Libar u utorak, 10. srpnja u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara otvaraju osmu sezonu Zvijezda pod zvijezdama, bogatog koncertnog programa zabave u Dubrovniku!

Vezani članci Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Holivudska glumica tvrdi da nikad nije doživjela više mržnje nego u Dubrovniku, opisala je traumatično iskustvo na koje je reagirao i dubrovački gradonačelnik Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu

U najljepšoj dubrovačkoj noći na prekrasnim terasama Hotela Excelsior i Grand Ville Argentine gosti će imati prilike uživati u probranim delicijama, vrhunskoj glazbi i pogledu na vatrometom obasjani Dubrovnik.

>> 'Zvijezde pod zvijezdama' za vaš užitak!

Natali Dizdar će se uzvanicima na terasi Grand Ville Argentina prestaviti u jazz/pop aranžmanu i ponovno podsjetiti mnoge na najbolje dane Elle Fitzgerald, Natalie Cole i ostale glazbene ikone ovog zavodljivog glazbenog pravca. Uz prekrasnu glazbu gosti će imati prilike uživati i u brojnim delicijima koje će s posebnom pažnjom pripremiti Thierry Caruel, Chef Grand Ville Argentina.

Tradicionalno u Vrtu palmi Hotela Excelsior priprema se najljepša dubrovačka večer koju će uz veliki izbor specijaliteta začiniti i Klapa Libar svojim vokalnim umijećem kojim uspješno spajaju akustični rock i klapsko pjevanje! Ne propustite!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.